Hvorfor skal jeans have et "lædermærke"?

Oplever du, at når du bærer rå jeans, vil stort set alle par jeans have sådan et lædermærke på bagsiden af ​​taljen?

Ved du hvorfor man skal sætte en læderlabel her?

Sæt en læderetiket her, og hvilken slags betydning, har det et andet trick, vil du vide efter at have læst.

lædermærke03
lædermærke04

For det første, skræl her kan spille en dekorativ rolle, læder standard, generelt ovenfor vil blive stemplet med mærkets særlige skilte, og nogle velkendte mærkedesign føler, at dens LOGO er et repræsentativt, hudmærkemateriale, jo bedre jo mere senior mærkesans , Vi kan gennem huden mærke design for at afsløre den høje karakter af ekstraordinære.

lædermærke05
lædermærke06

For det andet: praktisk, eksistensen af ​​lædermærke kan bedre fiksere jeans, så jeansene kan bæres fast på os, og det kan også matche bæltet, bæltet gennem lædermærket kan spille en rolle som en binding, så at jeans ikke er nemme at falde af, så det er meget praktisk.

For det tredje: Identificer det sande og falske, vi kan bedømme, om det er ægte eller falsk gennem læderetiketten, at vide, at de store mærker er seiko, og kravene til detaljer er ekstremt omhyggelige, materialevalget er også meget højt, så vi kan bedømme det sande og falske gennem læderetiketten.

Gennem ovenstående forklaring kender du jeans lædermærket, dets betydning med stangens rolle, se ikke ned på dette lædermærke.

Hvordan udskriver man logo på lædervarer?

Udskriv LOGO, så først skal du have et LOGO, fabrikken vil tilpasse kobberformen efter dit design.

Så om hvordan man udskriver, generelt opdelt i koldpresning, varmpresning, bronsering og trykning.

Her refererer koldpresningen til kobberformen på overfladen af ​​læderet direkte gennem den ydre kraft trykt på læderet ovenfor, på en enkel måde er at sætte kobberformen på læderet, direkte presset.

Det anbefales dog generelt ikke at gøre det, og effekten bliver ikke særlig god, fordi logoeffekten ikke vil være tydelig på grund af utilstrækkelig temperatur og tryk.

lædermærke02

Den korrekte måde at gøre dette på er at bruge en maskine som en presse, som kan fiksere kobberformen og gradvist øge trykket på læderet.Men koldpresning har visse begrænsninger på læder, som ikke er egnet til alt læder.Effekten af ​​at plante garvet læder er den bedste, efterfulgt af olielæder og så videre.

Men ligesom LV er den slags overflade dækket med filmlædereffekt ikke indlysende, hvilket kræver metoden til varmpresning.

Varmpresning kræver, som navnet antyder, tryk med temperatur, og temperaturen er ikke for lav.Selvom varmpresning og koldpresning med et trykord, men faktisk er princippet ikke helt det samme, varmpresning har en stor del afhængig af temperatur frem for styrke.

Først og fremmest har maskinens varmpressende professionelle punkt pressemaskinen, dette er dybest set ved at opvarme LOGO til huden efter kobberformen, grundlæggende behøver ikke at lide koldpressende hård hammer, men også let at ramme hånden.

Varmpresning har dog et højt krav til nøjagtighed af temperaturen.Hvis temperaturen er for høj, bliver den indsat, og hvis temperaturen er lav, vil det være uklart.Dette skal gøres efter at have en vis faglig viden.

Hvis du vil have en simpel varmpresningsmetode er at presse kobberformen til den elektriske jernopvarmning og derefter printe, og der er en anden metode er at opvarme kobberformen med ildopvarmning og derefter printe på læderet.

Hvis du ønsker, at læderet skal mærkes med farve, såsom bronzing kan udføres med varmpresning, vil læderet øjeblikkeligt fremstå avanceret.

lædermærke01
lædermærke07

Med hensyn til udskrivning, vil fabrikken matche hans farve ved at designe tegninger og Pantone-farvenumre og lave trykskærm, gennem processen med serigrafi.Gør læderetiketten mere farverig og smuk.


Indlægstid: 21-jun-2022